CZmusic

Tisková zpráva Český Slavík Mattoni 2011

Email Tisk PDF

Barceló Old Town Praha , 5. října 2011

Hlasování v anketě začíná 5. října a končí 20. listopadu. Závěrečné vyhlášení výsledků se uskuteční v sobotu 26. listopadu 2011 ve Státní opeře Praha v přímém přenosu TV NOVA a za účasti Rádia Impuls.

Základní informace k průběhu ankety a slavnostního vyhlášení vítězů:

* Hlasovat je možné zasláním SMS a internetem na adrese slavikmattoni.seznam.cz. Nově je možné hlasovat také prostřednictvím mobilního webu na adrese m.seznam.cz/slavik, kterou pro tuto soutěž připravil dlouholetý mediální partner, společnost Seznam.cz.

* Předáni budou zlatí, stříbrní a bronzoví slavíci v kategoriích Zpěvák, Zpěvačka a Hudební skupina, cena Absolutní slavík a uděleny budou také vedlejší ceny v kategoriích Skokan roku a Objev roku.

* Vyhlášena bude také kategorie Slavíci bez hranic o nejpopulárnějšího slovenského interpreta v České republice a Rádio Impuls připravuje soutěž o neoblíbenější českou píseň posluchačů Rádia Impuls, jejichž vítězové budou rovněž vyhlášeni na závěrečném galakoncertu.

* Novinkou letošního ročníku je také vyhlášení ceny o Nejlepší videoklip MTV. Nominovány byly videoklipy, které vznikly v roce 2011 a byly vysílány na česko slovenské verzi MTV. Vítěz této kategorie vystoupí na závěrečném galakoncertu.

* Granát, družstvo umělecké výroby Turnov, vyrobil pro vítěze kategorií Absolutní slavík, Objev roku a Cenu Rádia Impuls nové ceny podle moderních uměleckých návrhů. Dosavadní skleněné koule nahradily motivy zlaté ladičky osazené českými granáty.

* Ve spolupráci s televizí Nova vyhlašuje pořádající agentura Musica Bohemica čtvrtý ročník soutěže hlasujících dívek o hostesky přímého televizního přenosu s názvem „Staň se hosteskou přímého přenosu galakoncertu na TV Nova! Hlasování bude probíhat na stránkách Krasna.cz, přičemž hlasující dívky budou mít exkluzivní možnost přihlásit se do soutěže o hostesky přímého přenosu vyhlašování ankety.

* Závěrečný galavečer moderuje Libor Bouček, režisérem pořadu je Pepe Majeský.

* Jeden z hlasujících získá Plavbu za tajemstvím východního Karibiku na největší osobní lodi světa Oasis of the Seas s CK Alexandria.

* Anketa Český slavík Mattoni je i na Facebooku. Tato stránka slouží jako hlavní informační servis, detailní informace budou zveřejňovány na oficiálních stránkách ankety www.ceskyslavikmattoni.cz

* Všichni zpěváci, zpěvačky i hudební skupiny budou na závěrečném galakoncertu ve Státní opeře Praha vystupovat naživo.

* Pro mladé fanoušky současné hudby je otevřen diskuzní prostor na internetových stránkách komunitního serveru X-teen.cz

Více najdete na: www.ceskyslavikmattoni.cz

Generálním partnerem ankety je minerální voda MATTONI

Generálním mediálním partnerem je televize Nova